ACTUALITAT

« Ves enrere

L’ISEACV ja forma part, com a “Institutional Membership”, de la SAR (Society for Artistic Research)

L’ISEACV ja forma part, com a “Institutional Membership”, de la SAR (Society for Artistic Research)

L'ISEACV ja forma part, com a "Institutional Membership", de la SAR (Society for Artistic Research). SAR és una de les institucions d'investigació artística més importants a nivell europeu.

La participació de l'ISEACV, com a partner d'aquesta institució, facilitará l'acces del professorat investigador a la publicació del seu treball en la revista "Journal for Artistic Research (JAR)".

La SAR, Society for Artistic Research, promou pràctiques de recerca artística realitzades tant dins com fora de les institucions acadèmiques. Facilita la cooperació i la comunicació a través de conferències i reunions i divulga coneixements sobre pràctiques i resultats d'investigació artística.

Visita la web de la SAR: http://www.societyforartisticresearch.org/index.php?id=110

La SAR publica el "Journal for Artistic Research (JAR)"

El Journal of Artistic Research (JAR) és un diari internacional, en línia, d'accés obert i revisat per experts per a la identificació, publicació i difusió de la investigació artística i les seves metodologies, de totes les disciplines artístiques. Amb l'objectiu de mostrar la pràctica de manera que respecti els modes de presentació dels artistes, JAR abandona el format tradicional de l'article de revistes i ofereix als seus col·laboradors un llenç en línia dinàmic on el text es pot teixir juntament amb la imatge, l'àudio i el vídeo. Aquests documents de recerca anomenats "exposicions" proporcionen una experiència de lectura única alhora que compleixen les expectatives de difusió acadèmica.

Visita la web de la JAR: http://www.jar-online.net/

La SAR gestiona el "Research Catalog (RC)"

El catàleg de recerca (RC) és una base de dades documental i de recerca sobre treball artístic i la seva exposició. Amb l'objectiu de mostrar i documentar la pràctica d'una manera que respecti els modes artístics de presentació, el RC permet el teixit de material de text, imatge, àudio i vídeo.

Visita la web del RC: https://www.researchcatalogue.net/