ACTUALITAT

« Ves enrere

II Jornades Musicals del Mediterranean Network for Music

II Jornades Musicals del Mediterranean Network for Music

El Conservatori Superior de Música "Salvador Seguí" convertirà per uns dies a la ciutat de Castelló en la capital mediterrània de la música. Del 19 al 23 de juny se celebraran les II Jornades Musicals del Mediterranean Network for Music. Més de 75 alumnes compartiran experiències amb professors del centre i de diverses nacionalitats com França, Itàlia, Grècia, Israel i Turquia.

La xarxa mediterrània per a la música se centra en l'avanç de l'educació i la investigació entre les institucions de l'àmbit de l'educació musical superior del mediterrani. La seua missió és la de compartir coneixements, projectes, metodologies i experiències pedagògiques per a la formació de l'alumnat i el professorat dels centres implicats.

El Conservatori Superior de Música "Salvador Seguí" de Castelló pertany a aquesta associació com a ferm impulsor i membre fundador del consorci. Les activitats programades inclouen masterclass, conferències, tallers, exposicions i concerts de diferents agrupacions i solistes del centre. Aquestes activitats tindran lloc en diferents espais: l'Auditori i Palau de Congressos de Castelló, l'Auditori de Vila-real i el saló d'actes del centre. Com a novetat i dins del programa d'investigació del centre, tindrà lloc la presentació de la primera edició crítica del manuscrit del segle XIX de José de Juan Martínez.

 

CONSERVATORI SUPERIOR DE MÚSICA 

SALVADOR SEGUÍ

Web: http://www.conservatorisuperiorcastello.com/

E-mail:  placement.csmcs@gmail.com; international.csmcs@gmail.com