BREUS

« Ves enrere

La EASD de Castellón comparte proyectos con la ONG Intermon-Oxfam

La EASD de Castellón comparte proyectos con la ONG Intermon-Oxfam

El passat 1 i 2 de febrer, l'alumnat de l'especialitat d'Il·lustració de l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Castelló ha format part del projecte Artivisme, una acció social compartida amb l'organització Oxfam-Intermon i amb l'associació MIAU Fanzara d'art urbà. L'objectiu d'aquesta col·laboració ha estat l'execució d'un mural reivindicatiu per a donar suport als projectes d'Oxfam-Intermon, una ONG internacional compromesa en la lluita contra la pobresa. 

Durant dues jornades els estudiants de l'EASD de Castelló van ser testimonis i protagonistes del grafitti en directe: van elaborar esbossos i van participar amb els grafiters en la seva execució. Costi i Carlos Huedo, dos reconeguts artistes del grafitti, del projecte Fanzara, van fer l'acció creativa en forma de mural al carrer Campoamor de la ciutat.

A més a més, l'ONG Oxfam-Intermon va fer una xerrada sobre el comerç just a l'Escola, on exposà els beneficis que aquest tipus d'economia pot aportar a les poblacions més desafavorides del món.

Els mitjans de comunicació locals s'han fet ressò de les accions artístiques i solidàries. Podeu fer clic en aquestos enllaços per a ampliar la informació i veure les entrevistes concedides per Alicia Monteagudo y Fernando Millán, docents de l'EASD de Castelló:

Plaça Major. Artivisme Intermon-Oxfam.

Oxfam-intermon, artivisme a Castelló.