ACTUALITAT

« Ves enrere

Presentació de la recerca Les Formes de la Moda 2.0 al saló d'actes de l'EASD de València

Presentació de la recerca Les Formes de la Moda 2.0 al saló d'actes de l'EASD de València

Presentació de la recerca Les Formes de la Moda 2.0

El proper dimarts 21 de maig el grup de recerca Moda Contemporània. Els Models i el Context presentarà la publicació amb les conclusions de la investigació duta a terme des del curs acadèmic 2011-12 fins al 2017-18.

El projecte de recerca Les Formes de la Moda 2.0. Cap a una nova contextualització i definició. Transferència de coneixement generat de la implementació de metodologies investigades i testades en l'EASD València va obtenir una ajuda a la investigació convocada mitjançant concurs públic en règim de concurrència competitiva, per Resolució de 2 de juny de 2017, de la Conselleria d'Educació, Recerca, Cultura i Esport (DOGV de 8074 de 2017.06.30) de la Generalitat Valenciana i publicada a la Resolució de 21 de novembre de 2017, del director de l'Institut Superior dels Ensenyances Artístics de la Comunitat Valenciana (ISEACV).

En la investigació, dirigida per la Dra. Nieves Torralba Collados, han col·laborat professors de l'EASD de València, 33 alumnes i institucions com el Museu Nacional Cultures Populars, i la Universitat Iberoamericana, de la Ciutat de Mèxic.

Descarrega el cartel de la presentació