Visualització de contingut web

Salutació

L'art, la cultura i les tradicions han ocupat històricament un lloc rellevant en el desenrotllament de la Comunitat Valenciana. Hem sigut el bressol de grans professionals del món de l'art, que s'han format en les nostres escoles i conservatoris. Estos han sigut els emblemes de la nostra capacitat creativa i artística en altres països. Gràcies als quals la creació artística i la creativitat formen part de la nostra identitat.

Les ensenyances artístiques tenen una llarga història a la Comunitat Valenciana, que es remunta a 1849, quan es crea l'Escola d'Arts Aplicades i Oficis Artístics de València. El creixement d'estes ensenyances continua al llarg del segle XX fins a sumar un total de tretze centres repartits per tota la geografia de la Comunitat Valenciana. Com a desenllaç d'esta dilatada trajectòria es crea, en 2007, l'ISEACV.

La nostra aspiració és consolidar un espai innovador fruit de la unió de les ensenyances artístiques superiors on siga possible guiar, capacitar i promocionar els talents creatius de la nostra societat. La comunitat ISEACVgaudix d'uns nivells de qualitat, competències i oportunitats adequats a l'educació superior. Som el motor que farà possible que les ensenyances artístiques ocupen per fi el lloc que els correspon.

La Direcció